Georgievski: Jam pesimist se kriza do të përfundojë me zgjedhjet

355

Unë do të doja që kjo krizë të perfundojë me zgjedhjet, por duhet të them se jam pak pesimist se do të mbarojë, pasi mendojë se shumë punë do të vazhdojnë edhe më pas si diskutime do të mbeten të hapura, thotë lideri i VMRO Popullore, Lupço Georgievski.
Georgievski mendon se kriza nuk do të përfundojë me zgjedhjet paralamentare pasi vitin tjetër na presin zgjedhjet lokale dhe lufta politike mes partive do të vazhdojë deri në ato zgjedhje.
“E para, nuk e di as në ditën e zgjedhjeve nëse rezultati do të jenë zgjedhjet lokale ku lufta politike praktikisht do të vazhdojë dhe e dyta këtu është puna e PSP-së e cila sigurisht që nuk do të mbarojë me zgjedhjet, por do të vazhdojë edhe më tej në muajt e ardhëshmë. Mendojë se shumë çështje që u hapën nuk do të zgjidhen deri në zgjedhjet paralamentare”, thotë kryetari i VMRO-PP, Lupço Georgievski.
Ai këto komete i bëri sonte në amisionin “Argument” në Tv Nova.

Comments