Përmbytet Lezha nga rreshjet e shiut (Foto)

308
permbytje-plazhi-vogel-kujtim-nimanbegu

Moebel THEMA

Qyteti i Lezhës është kthyer në një pellg të madh uji mbrëmjen e sotme.

Reshjet e dendura të shiut që kanë përfshirë të gjithë vendin kanë përmbytur rrugët. Ora news informon se rrugët dhe blloqet e banimit 11 janari si dhe 11.2 hektare janë mbuluar nga vershimi i ujit. Për pasojë janë bllokuar hyrjet e pallateve, pasi niveli i ujit ka arritur ne 40 cm.

lezhe-permbytje2_1477081559-7049861

lezhe-permbytje3_1477081546-282988

Comments