Plot 270 libra të bilbliotekës së Faik Konicës kthehen në Shqipëri

182

Gazetari Roland Qafoku ka njoftuar përmes profilit të tij në “Facebook” se plot 270 libra nga biblioteka e shkrimtarit, publicistit dhe politikanit Faik Konica janë kthyer në Shqipëri.

“270 libra te bibliotekes se famshme te Faik Konices kthehen ne Shqiperi. Nje bravo e madhe per te gjithe ata qe kontribuan per kete thesar qe mendohej se ishte i humbur”, shkruan Qafoku në profilin e tij në “Facebook”.

Comments