Policia nuk lejon që njerëzit me vetura të hyjnë në Stajkovcë

199

Forcat policore dhe sigurimi ushtarak sot në mëngjes nuk ka lejuar të futen njerëzit me vetura në fshatin Stajkovcë, me shpjegimin se në fshat do të hyjnë pajisje të rënda për pastrimin e dëmeve nga përmbytjet që ndodhën vikendin e kaluar.

Para hyrjes së fshatit ka polici, ushtri policore, forca policore speciale, madje edhe automjete të KFOR.

Ekipet e gazetarëve dhe njerëzit që sjellin ndihma humanitare mund të hyjnë në fshat vetëm në këmbë.

Comments