Preke interesin maqedonas dhe do të shohësh tolerancën e VMRO-së dhe LSDM-së

535

Image result for vmro sdsm

Urim SALIHU

Moebel THEMA

Ky trend i ri i maqedonizimit te ” shqiptareve” do te na shpie ne katastrofe.Gjithe kohen flasin se e keqja na vjen nga maqedonasit a shkojne ne strofkullen e tyre si ” patriote”.Kush jane keta njerez, qe jane futur ne turmen shqiptare dhe mundohen te grabisin bindjet e tyre per ti derguar si ” thesare” te maqedonet.
Nese e kemi ruajtur te paprekur gjenin shqiptare eshte fakti sepse pavaresisht se kemi qene te sunduar , kemi ruajtur me xhelozi pjesen e shenjte shqiptare.Do ta kishim humbur moti ate nese do i kishim perzier gjerat e shenjta me palen tjeter.Ata me nacionalizmat e tyre, por edhe ne me tonat.Dhe tani dalin disa “shqiptare” dhe na flasin per qytetari.Kjo qytetari me kete elite dhe shoqeri maqedonase do na shpie ne humnere sepse ata gjithmone nuk na kane dashur, na kane rrenuar .Ka mbetur edhe martesat e perziera midis nesh, dhe shqiptaria mbaron ketu.Keshtu sic ka nisur edhe kjo do ndodhe.

Ne Maqedoni ka dy kauza-ajo maqedonase dhe ajo shqiptare..Kush tju flet per tolerance eshte ose jo normal, ose eshte i shitur per interesa te dikujt.Preke interesin maqedonas dhe keni per ti pare se sa tolerante jane dy partite ekzistuese…

Comments