Prokuroria speciale po përgatit lëndë të re

288
DE933957-2776-4AB3-8DB9-6AAEAEE3C5A3_mw1024_mh1024_s

Sipas informatave jozyrtare, bëhet fjalë për një lëndë që nuk është paraqitur për publikun, dhe aktakuza është marrë në një procedure të shkurtuar, pasi bëhet fjalë për një vepër e cila parashikon burgë deri në 5 vjet.

Comments