Qeveria vendos: Orë policore prej të enjtes në orën 21:00 deri të hënën në orën 05:00

369
Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut sot (03.06.2020) gjatë vazhdimit të seancës së 60-të ka sjellur këtë vendim:
Orë policore:
– E Enjte prej ora 21.00 deri ditën e hënë ora 05.00, edhe atë për qytetet: Shkup, Kumanovë, Shtip dhe Tetovë.
Ndërsa për qytetet tjera orë policore:
– E Premte, e shtunë dhe e dielë, prej ora 16.00 – 05.00.
Comments