Realiteti i dhimbshëm në Tiranë, fëmijët zihen për plehrat e kazanit (VIDEO)

173

1

Një rast vërtet i dhimbshëm është filmuar pak ditë më parë në Tiranë.

Pranë një kazani plehrash shikohet se si disa fëmijë, përkatësisht dy djem dhe një vajzë zihen me njëri-tjetrin. Ata nuk po zihen për lodrat, as për akulloren, as për ndonjë kuti çokollatash.

Ata po zihen se cilit i takojnë plehrat që gjenden në këtë kazan. Ky është një ilustrim i hidhur i realitetit të dhimshëm ku përherë e më shumë po i degradon njerëzit, jo për faj të tyre, por për faj të paaftësisë së politikave të duhura nga ana e shtetit.

Comments