Rrahje në mes vajzave në Podujevë, qërojnë hesapet pas fyerjeve në Facebook (Video)

177

Moebel THEMA

Një përleshje ka ndodhur mes disa vajzave në Podujevë, afër xhamisë së qytetit.

Në video shihen disa vajza që godasin njërën dhe e shtrijnë për toke, derisa ndërhyjnë disa djem dhe i ndajnë.

Deri te rrahje kishte ardhur për shkak të fyerjeve që kishin ndodhur në Facebook në mes këtyre dy grupeve të vajzave. /Podujeva Night/

Comments