Kuvendi i Maqedonisë sot, ora 12, ka caktuar seancë të jashtëzakonshme ku do të diskutojë për gjendjen në rajonet e përmbytura, pas vërshimeve, një javë më parë në Shkup dhe rrethinë, transmeton Portalb.

Vërshimet rezultuan me viktima në njerëz, humbën jetën 22 persona, si dhe shkaktoi dëme të mëdha materiale.