Shahet dhe fyhet rëndë Gruevski dhe Trajanovski

311

 

Gruevskin e bejne horr banoret e Hasanbegut duke e sharre dhe fyer , bashke me kryetarin e qytetit te Shkupit Koce Trajanovski. Banoret jane ankuar per ndihmen e vogel qe ju ofrohet, per dallim nga fshati Stajkove ne te cilin vend sic thone banoret e Hasanbegut punohet shume me shume.

 

 

Comments