Shkëndija fitoi 4.5 pikë evropiane

132

Moebel THEMA

Skuadra e Shkëndijës së Tetovës me humbje iu dha fund garave evropiane, por ajo sa ju përket skuadrave vendore mund të lavdërohet me pikët e fituara evropiane.

Shkëndija me 5 fitore 1 barazim dhe 2 humbje në salldon e saj ka 4.5 pikë evropiane. Skuadra e Rabotniçkin në rejtingun e futbollit vendas ka konstribuar me gjysmë pikë, ndërsa skuadra e Sileksit në dy ndeshje mbeti pa pikë.

Sa iu përket eliminatoreve të këtij sezoni skuadra më e suksesshme evropiane është ajo e Dinamo Zagrebit e cila Kroacisë deri më tani ia ka siguruar gjithsej 9.5 pikë, prej të cilave katër për kualifikimin në Ligën e Kampionëve.

Comments