Shpërthet me thikë në shpinë 16 vjeçari nga Shkupi

303

Dje rreth orës 10:00 në Eik-Shkup është raportuar se në të njëjten ditë rreth orës 07:20 në bulevardin ‘Brigada e Tretë Maqedonase’, 16 vjeçari nga ana e një personi të panjohur është shpuar me thikë në shpinë.

Me veturën e Ndihmës së Shpejtë është transferuar në spitalin ‘Sveti Naum Ohridski’, ku është mbajtur për shërim të mëtutjeshëm. Për ngjarjen është njoftuar PP dhe janë marrë masa për ndriçimin e plotë të rastit, thonë nga policia.

Comments