Shpërthim në Nju Jork 

113

 

Moebel THEMA

jamaica-662671

Një shpërthim ka ndodhur në zonën Queens në qytetin e Nju Jorkut në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Shpërthimi ka ndodhur në një pallat, ndërsa në vendngjarje kanë mbërritur zjarrfikësit dhe forcat e policisë.

Shkaqet e ngjarjes nuk dihen ende.

Comments