Tahiri: Në 5 vjet janë grabitur 170 karburante

314

 


Tahiri: Në 5 vjet janë grabitur 170 karburante

Në 5 vjet janë vjedhur dhe grabitur 170 pika karburanti.

Kështu deklaroi sot ministri i Brendshëm, Saimir Tahiri në një aktivitet për rritjen e dhe masat shtesë të sigurisë.

“Nga periudha e viteve 2011-2016 janë mbi 170 vjedhje dhe grabitje dhe janë zbuluar jo më shumë se 40% e tyre. Kjo sepse jemi përpara një lloj fenomeni kriminal që ka vështirësi në hetim.

Unë iu jam adresuar me një letër që synoj bashkëbisedimin paraprak mbi të cilin duhet të shohim mënyrën sesi të marrim masa që këta faktorë nxitës t’i bëjmë zero, që të ekiminojmë vjedhjen dhe grabitjen e karburanteve në të gjithë Shqipërinë”, pohoi ai.

Comments