Thaçi: PDSH është gati t’i prijë një ndryshimi të madh në kulturën e qeverisjes

119
Partia Demokratike Shqiptare (PDSH) dhe lideri i saj Menduh Thaçi të Dielën në Komunën e Sarajit vazhduan me programin e takimeve me strukturat e partisë. Takimi qendror me strukturat partiake të komunës së Sarajit u mbajt në shkollën fillore në Radushë.
Kreu i PDSH-së Menduh Thaçi në fjalimin e tij cilësoi se fajtorë kryesorë për këtë situatë të rëndë në të cilën gjenden shqiptarët janë BDI-ja dhe se kjo situatë e rëndë nuk do të ndryshon pa një angazhim të fuqishëm.

Moebel THEMA

Thaçi më tej deklaroi se qeveritarët e korruptuar të BDI-së e zhytën popullin shqiptar në borxhe, në papunësi dhe në varfëri, andaj Partia Demokratike Shqiptare është gati t’i prijë një ndryshimi të madh në kulturën e qeverisjes, që në thelb do të ketë për detyrë që paratë e shtetit tua kthejë qytetarëve shqiptarë.
Situata e shqiptarëve të Maqedonisë do të ndryshojë në momentin kur vullneti politik i shqiptarëve do të shkojë drejt përcaktimit dhe platformës së Partisë Demokratike Shqiptare – tha Thaçi.
thumbnail_img_4232thumbnail_img_4234thumbnail_img_4237thumbnail_img_4238
Comments