Transporti i nxënësve në Tetovë, protesta para Komunës

254

Nxënësit e gjimnazit të Tetovës sot kanë bojkotuar mësimin të revoltuar për mungesën e transportit që duhet t’ua sigurojë Komuna e Tetovës, shkruan alsatm. Ata janë vetorganizuar dhe revoltën e tyre kanë vendosur ta shprehin përmes protestës para godinë së Komunë se Tetovës.

Comments