UKM do të dhurojë një milion denarë për familjet e prekura nga përmbytjet

270
UKM do të dhurojë një milion denarë për familjet e prekura nga përmbytjet

Universiteti ‘Kirili dhe Metodi” do të dhurojë ndihmë financiare prej 1.000.000 denarë për viktimat e zonave të përmbytura në Shkup që do të përdoren për sanimin dhe rindërtimin e shtëpive të tyre, thonë nga UKM.

Universiteti ka shprehur ngushëllimet më të thella për familjet e të vdekurve dhe të prekurit nga vërshimet.

Comments