VIDEO +16/ Këto janë 10 vendet më të rrezikshme në botë të pushtuara nga ‘shpirtrat’ 

426

 

f951a59c8e72ace4b14218527d2be7f3

Të gjithë kemi parë parë të paktën njëherë filma ku shafqen fantazma,i keni besuar apo jo, studiues të ndryshëm, kanë publikuar fakte se tilla vende, të pushtuara nga qënie të mbinatyrshme, ekzistojnë vërtetë.

Videoja  e mëposhtme tregon 10 vendet më të rrezikshme në botë, sipas nje grup studiuesish amerikanë që i konsiderojnë këto vende, të pushtuara nga krijesa të mbinatyrshme, si jashtëzakonisht të frikshme.

Ja disa nga vendet e pushtuara nga forcat e errëta apo djallëzore, dhe që askush nuk ka mundur të japë një shpjegim të saktë se çfarë ndodh aty me të vërtetë. Ndërkohë që predikuesit fetarë janë të bindur se në kto vende ekzistojnë fantazmat.

Videoja është publikuar nga “Smashing List”, që burimin e ka nga “Altime 10s”, por nuk ju këshillojmë ta shihni nëse trembeni shpejt apo keni zemër të dobët.

Comments