(VIDEO) PERSONAT QË SHOQËROJNË GRUEVSKIN SULMOJNË BANORËT

155

 

gruevski

Kryetari i VMRO-DPMNE-së Nikolla Gruevski dhe kryetari i Qytetit të Shkupit, Koce Trajanovski nuk janë mirëpritur në lagjen e Hasanbegut, raportoi më herët SHENJA.

Por, një video tjetër shfaq edhe një moment tejet dramatik, kur Gruevski kritikohet nga banorët e vendeve të cilat i vizitoi sot, e në ndërkohë, njëri nga personat që shoqëronin ish-kryeministrin, sulmon banorin duke e goditur me grusht. Ndërhyjnë banorët tjerë për të qetësuar situatën, pas siç shihet, personi që e shoqëronte ish-kryeministrin, nuk e kishte ndër mend të ndalet. /SHENJA/

 

http://www.dailymotion.com/video/x4nyahq_sulmi-hasangeb_news

Comments