Zhduket e reja shqiptare në Britani (FOTO)

214

1

Një e re shqiptare është shpallur e humbur në Britaninë e Madhe.

Ajo është 21-vjeçarja Enkela Dauti.

Hera e fundit kur e reja është parë ka qenë ora 07:30 e datës 10 gusht, ndërkohë policia ka bërë apel për gjetjen e saj, e cila jeton në Haringey.

Policia ka shprehur shqetësim për gjendjen shëndetësore të së resë dhe u kanë bërë apel njerëzve për ndihmë.

2

Comments