Arrestohen për prostitucion në Fushë Kosovë

567

auto_prostitution1438970434

Policia e Kosovës ka njoftuar se në Fushë Kosovë janë arrestuar dy të dyshuar, një femër dhe një mashkull shqiptar me dyshimin se kanë kryer veprën e lartcekur.

Të dyshuarit me urdhër të prokurorit pas intervistës janë liruar në procedurë të rregullt.

Comments