Edhe një parti e re shqiptare në Maqedoni – PASH

177

parti-640x380

Para zgjedhjeve të parakohshme parlamentare është paralajmëruar edhe Partia Agrare Shqiptare në Maqedoni. Siç mëson INA, kjo parti do të jetë parti e re fraksioni i njërës nga partitë më të mëdha në vend, që do të fokusohet në fitoren e votës në zonat e fshatrave dhe ato malore. Iniciuesit e kësaj partie pritet të dalin me promovimin e kësaj ideje.

Comments