FOTO/ Klubet braziliane bëjnë aktin e madh për 77 viktimat e aksidentit tragjik

79

FOTO/ Klubet braziliane bëjnë aktin e madh për 77 viktimat e aksidentit tragjik

Moebel THEMA

Tragjedia që mori jetën e 77 personave të kubit  brazilian ka solidarizuar gjithë Botën e futbollit.

Të parët që janë solidarizuar me këtë tragjedi kanë qenë vet klubet braziliane që kanë vendosur logon e skuadrës Chapecoensen në shenjë respekti dhe zie.

Ato po e vendosin logon e Chapecoenses në foton e profilit në faqet zyrtare në Twitter

Me Chapecoensen janë solidarizuar edhe gjigantët evropianë si Barcelona dhe Real Madrid, që kanë mbajtur nga një minut heshtje.

Image

 

Comments