FOTO LAJM/ Nënë Tereza në shtratin e vdekjes 

190

 

Moebel THEMA

14188464_1085399521498050_518841598441361108_o

Në prag të shenjtërimit të Nënë Terezës, qindra agjensi në të gjithë botën kanë publikuar fotografi dhe shkruar për të, për bamirësitë e saj dhe po ashtu, edhe për fakte që sipas kritikëve, nuk e ngrenë atë në pidestalin e një shenjtoreje.

Një prej tyre publikon dhe një foto të rrallë të Nënë Terezës në shtratin e vdekjes, e rrethuar nga motrat e saj.

Comments