Gjirafa sheh luanët teksa ha fëmijën e saj

394

Ky është momenti prekës kur një gjirafë nënë u detyrua të shihte fëmijën e saj që hahej nga luanët.

Pamjet pikëlluese u filmuan në Pilanesberg Game Reserve të Afrikës së Jugut.

Ato tregojnë gjirafën dhe fëmijën e saj duke shijuar dritën e diellit, përpara se këlyshi gjirafë të bëhej “drekë” e luanëve.

Comments