Gruevski: Erdhi koha për përfundimin e krizës

110

Nikolla Gruevski - VMRO DPMNE

 

Lideri i VMRO-së Nikolla Gruevski në mitingun e tij në Shkup tha se kjo parti do të vazhdojmë me reformat dhe me punën me tempo të fortë për të krijuar histori të re për interesat e shtetit, dhe të punojmë së bashku maqedonas, shqiptarë, serb, rom, vlleh dhe boshnjak, pasi që para nesh sipas tij ka edhe shumë sfida që gjithë popujt së bashku duhet ti tejkalojnë dhe se tani ka ardhur koha për përfundimin e krizës.

“Dua që në këtë tubim, sinqerisht nga zemra të ju falënderoj liderët e koalicionit më të madh politik në Maqedoni, koalicionin tonë, për Maqedoni më të mirë, me të cilët krah për krah kemi qëndruar në kohën e krizës dhe të cilët qëndruan me ne duke besuar në miqësi dhe partneritetin bazuar në vlerat e përbashkëta”

Comments