Hashim Thaçi në pullën postare të Maltës (FOTO)

103

 

hashim

Shteti i Maltës ka përgatitur një vizitë madhështore për Presidentin e Kosovës, Hashim Thaçi, i cili po qëndron atje me ftesë të presidentes së vendit, Marie Louise Coleiro Preca.

Përveç vendosjes së flamujve të Kosovës në rrugët dhe sheshet e kryeqytetit Valeta dhe ceremonisë së veçantë presidenciale, shteti maltez është përkujdesur edhe për elemente tjera të shprehjes së mikpritjes për Thaçin.

Posta e Maltës, ka vendosur një pullë postare, me fotografi të vizitës së presidentit Thaçi në Maltë, ku ai shihet bashkë me Presidenten e Maltës, Marie Louise Coleiro Preca.

Kjo pullë postare, në mënyrë solemne i është dhuruar presidentin Thaçi sot nga e para e vendit të Maltës, presidentja Preca.

Me këtë, presidenti Thaçi sot përmbyll vizitën e tij dyditore në Maltë, ku gjatë qëndrimit ka takuar të gjithë krerët e shtetit maltez.

Comments