Kjo është pishina më e madhe në botë, askush më nuk lahet në det (Video)

338

Në videon e mëposhtme do të shihni resortin spektakolar “San Alfonso del Mar” në Algarrobo të Kilit, e cila ka pishinën më të madhe në botë.

Ajo madje bën pjesë edhe në librin e rekordeve Guiness.

Pishina është e gjatë 1013 metra dhe mbulon një sipërfaqe prej rreth 8 hektarësh,ndërsa është e mbushur me 250 milionë litra ujë.

Pishina është projektuar nga ndërtuesi vendas, Fermando Fischmann dhe sot llogaritet si atraksioni më i madh turistik i zonës.

https://youtu.be/bgz22NpNK1I

Comments