Kjo është shtëpia më e shtrenjtë në botë

305

Kjo është shtëpia më e shtrenjtë në botë

Moebel THEMA

Një shtëpi e madhe e njohur vetëm si “The Manor”, është bërë shtëpia më e shtrenjtë në botë, për shkak se ka arritur një çmim prej 200 milionë dollarësh.

E ndërtuar në vitin 1991 në një pronë prej pesë hektarësh në Los Angeles, shtëpia është 56,500 metra katrorë dhe ka 123 dhoma përfshirë shtatë banja.

Shtëpia ka një pishinë, një kopsht të madh dhe një parking gjigand, shkruan The Wall Street Journal. Hyrja ka një rrugë të gjerë dhe në mes të saj ndodhet një shatërvan.

Comments