Komisioni propozon mbylljen e Shkupit, Tetovës, Kumanovës dhe Shtipit deri të hënën

344

Komisioni për Sëmundje Infektive ka propozuar kthimin e orës policore nga enjtja në orën 21:00 deri të hënën ora 05:00. Lëvizja do të jetë e ndaluar për Shkupin me gjitha komunat, Tetovën, Kumanovën (dhe Likovën) dhe Shtipin.

Për qytetet tjera propozon fuqizimin e orës policore nga ora 16 deri në ora 5 të ditës pasuese.

Propozimi duhet të kalojë në mbledhjen e ardhshme të Qeverisë

Comments