”Komitët” e shpallin Zaevin ”Persona non grata” (FOTO)

177

15

Tifozët e Vardarit, të njohur si ”Komitët” e kanë shpallur si ”Persona non grata” kryetarin e LSDM-së Zoran Zaev pas prezencës së tij në ndeshjen Shkëndija-Gent.

Në disa fotografi, emri i Zoran Zaev shihet me nënshkrimin ”Zaev është Persona non grata për Vardarin”.

Gjithasthu nëpër Shkup mund të gjeni mbishkrimet ”Komitët i kanë Gocen, Janen dhe Damen. Zaev e ka Xhemë Hasën. Turpërohu tradhëtar”

Comments