Korrupsioni në futbollin e Maqedonisë (Video në shqip)

158

Moebel THEMA

Reprezentacioni futbollistik i Maqedonisë vazhdimisht bie në rang listën e FIFA-s, ndërkaq çështja që ngritet është se për çfarë arsye ka rezultate kaq të dobta dhe sa ka ndikim korrupsioni, transmeton Telegrafi Maqedoni.

Për këtë qëllim, Qendra për gazetari hulumtuese Scoop jep përgjigje në këtë çështje.

Comments