“Lagja e Trimave”, vazhdon seanca me dyer të mbyllura

321
269373

Sot vazhdon seanca e radhës për rastin e Kumanovës e cila është duke u zhvilluar me dyer të mbyllura në Gjykatën themelore Shkupi 1. Në këtë seancë sot do të dëshmojnë 4 dëshmitarë të mbrojtur me çka edhe do të përfundojnë seancat e mbyllura për këtë rast. Deri më tani gjatë seancave gjyqësore kanë dëshmuar gjithsej 42 dëshmitarë të mbrojtur, pjesëtarë të Njësive speciale të cilët kanë marrë pjesë në konfliktin armatosur të datës 9 dhe 10 majin të vitit të kaluar në “Lagjen e Trimave” në Kumanovë.

Comments