Rreziku për dëbimin e shqiptarëve nga Zvicra

254

20160924153253413646

Me 1 tetor të këtij viti në Zvicër hyn në fuqi Ligji për Dëbim, nga i cili duhet të kenë shumë kujdes edhe shqiptarët të cilët jetojnë dhe punojnë atje.

Deputeti i parë shqiptar kantonal në Zvicër, Osman Osmani, përmes intervistës dhënë në “SOT” të KTV-së, tregon arsyet se pse shqiptarët rrezikojnë dëbimin bazuar në këtë ligj, transmeton Koha.net. Ata duhet të kenë kujdes si dhe të vetëdijesohen rreth ligjeve dhe rregullave nëpër kantonet ku jetojnë.

Intervistën e plotë mund ta ndiqni në likun e më poshtëm:

Comments