Tërmeti : Dëmtohet një shtëpi në Kumanovë-Foto

265


Tërmeti që goditi Maqedoninë përfshirë disa qytete , ka shkaktuar dëme edhe në Kumanovë.Faktiditor sjellë fotografi nga ky qytet ku shihen plasaritjet e murit të një shtëpie banimi.Banorët atje janë ndjerë të shqetësuar nga këto tërmete serike që përfshinë Maqedoninë që nga orët e hershme dhe kanë vazhduar edhe brenda ditës./Faktiditor/.

Comments