Tiranë, çahet muri pranë kasafortës së BKT-së

222
Tiranë, çahet muri pranë kasafortës së BKT-së

Në rrugën “Ismail Qmali” në Tiranë, tek selia e “BKT Bank” është konstatuar në orët e para të mëngjesit një çarje në murin e godinës, pikërisht 50 me 30, tek dhoma e kasafortës.

Burime policore bëjnë të ditur se çarja kishte përmasat 50 me 30 cme, por nga mbikëqyrja paraprake rezulton se kasaforta nuk është prekur.

Megjithatë priten punonjësit e bankës për të verifikuar kasafortën dhe a ka ndodhur vjedhje, apo ka mbetur në tentativë.

Burimet zyrtare shtojnë se, grupi hetimor që ka mbërritur në vendin e ngjarjes po punon për identifikimin e autorëve të kësaj vepre.

/ Top Channel

Comments