Tubim i PDSH-së në Dollnen, jemi alternetiva e vetme e shqiptarëve

153

Partia Demokratike Shqiptare ka mbajtur një tubim me banorët e fshatit Dobresh në komunën e Dollnenit.

Në këtë aktivitetet partiak është parë një prani e madhe e simpatizantëve të PDSH-së, para të cilëve fjalime kanë mbajtur lideri i partisë, Menduh Thaçi dhe funksionarë tjerë partiak.
Lideri i PDSH-së, Menduh Thaçi ka deklaruar se alternative e vetme për zgjidhjen e çështjes shqiptare në Maqedoni, është partia të cilën e drejton ai.

Comments