Unioni i nxënësve të “Cvetan Dimov” ndihmon Hasanbegun

239

Unioni-i-shkoll--s-Cvetan-Dimov-480x640

Aktivisitët e Unionit të nxënësve të shkollës së mesme “Cvetan Dimov” përmes një iniciative “Ndihmo familjet që pësuan në vërshime” kanë ndihmuar banorët e lagjes Hasanbeg.

Ata kanë bërë grumbullimin e ujit të paketuar, ushqimeve të ndryshme, veshmbathjeve si dhe grumbullimin e të hollave për ti’u dal në ndihmë familjeve të prekura.

“Unioni i nxënësve të SHM “Cvetan Dimov” i falenderon të gjithë qytetarët të cilët kanë kontribuar për realizimin e kësaj iniciative e cila ishte me qëllim që sëbashku të ndajm dhimbjen me banorët e lagjes Hasanbeg”, thonë nga Uninioni i kësaj shkolle.

Comments