14 vende që do t’ju zhgënjejnë kur t’i shihni nga një kënd tjetër

594
page

Në botë ekziston një numër i madh i objekteve dhe vendeve të ndërtuara nga dora e njeriut.

Pavarësisht se ne të gjithë kemi mundësi tu bëjmë atyre foto dhe t’i shpërndajmë ato në të gjithë botën, shumica prej tyre bëhen nga këndvështrimi i njëjtë, transmeton arbresh.info.

Më poshtë keni disa prej vendeve më madhështore në botë të kapura nga një perspektivë tjetër.

Pra jo gjithçka duket ashtu siç i shohim në fotot artistike./arbresh.info

1. Ujëvara e Nigaras (SHBA-KANADA)

dc6693a2-8298-4247-82c2-41668f1b1202 26eb7440-261f-4716-81d8-fd7c08f132ed

2. Piramidat e Egjiptit

e5cbdfd6-2928-47d8-8637-6658c4ea5c91

8a7e3fe3-06f0-424d-9c55-536a4affc0c5

3. Sirena e Vogël- Danimarkë

57e10a3d-8451-42a7-ad06-aa0db032bd31

496fcede-59f9-45c0-8d44-714756f4e5dc

4. Santorini- Greqi

37267d68-1aa2-43b4-a1b2-4bcb3e63f420

a4c3bc4a-efd7-495f-8988-7fadeeeb56d2

5. Taj Mahal- Indi 

634fe9e0-0a70-4897-8812-d0dadbc01737

cc0ee88c-930e-4fe3-8b4d-063cb63f3e27

6. Memorali Nacional i Rushmores- SHBA

30c4f877-d9a8-4518-852f-c923e4339aa9

78bef3da-e64c-4d32-a8aa-b9116e48fb34

7. Qyteti i ndaluar- Kinë 

27c3aeed-b78c-4a76-81bd-8251713caf8a

b9e7c8b2-053c-4ed6-83c5-ba5d9e8f2704

8. Porta e Brandenburgut- Gjermani

284db353-73c7-465a-a3f8-9c4eb5c8b0e9

4eb7299e-e08f-4916-b844-3f6fc59b2a5f

9. Hollywood- SHBA

16487295-32c2-45b6-a4aa-e5dcb30d66cd

3d297afa-8d62-40e8-90bd-e24130a44f0d

10. Kalaja e Athinës- Greqi

0abd1f92-7e6e-4fbc-a6fc-2888ceafd31f 5fd67f77-3c17-4ceb-866c-ad958c56a74e

11. Stonehenge- Britani e Madhe

823e41e9-9ffa-486b-a626-bf3ff89c5408 5cd860b9-acd3-48ff-8dff-427d1f4059b6

12. Harku i Triumfit- Francë

63cdf2c7-a501-4a9c-9ca9-9d5a586c5a6c aabc42e5-2a08-4585-a56b-5df2645fccf0

13. Shtëpia e Operës në Sidnei- Australi

14ea6206-5c4c-45a2-8467-e6ea11abdf86 0acf3046-84d7-4fdb-8336-41b036744d31

14. Familja Segrada- Spanjë

aad4c3ea-9e09-4f55-80a6-47a30b132ac0 8a3b954b-68d0-4380-ac03-dcdcd3892e79

 

 

Comments