Disa hajdut maqedonas vjedhin xhaminë në Dellçevë

163
Disa hajdut maqedonas vjedhin xhaminë në Dellçevë

Moebel THEMA

 

Dy burra nga Dellçeva, por edhe dy adoleshent janë arrestuar për shkak të ekzistimit të dyshimeve se kanë kryer veprën penale, vjedhje të rëndë.

Ata me çelës e kanë hapur derën në xhaminë e Dellçevës, janë futur brenda dhe kanë marr dy kamera, një mikrofon, pas së cilës nga zyreja kanë vjedhur 930 euro dhe 6000 denar, si dhe reseverin nga kamerat e xhamisë.

Comments