Emocionuese, Xhaxhai nga Hasanbegu: Nuk e kam ditur a jam i gjallë apo i vdekur (Foto+Video)

126

13933569_1412121362136493_2081523983_n

“ Në kohën kur filloj të përkeqësohet gjendja isha në rrugë duke kaluar për ti ardhur në ndihmë familjes , por për një moment më morri uji dhe nuk më la të ik as andej e as ktej më dërgoi tek kulmi i shtëpisë së komshiut. Mes lotëve para kamerës ai thotë se ka qëndruar plot katër orë në atë gjendje dhe nuk ka pasur asnjë informacion se familja e ti janë të gjallë apo të vdekur “ tha për gazetën “LAJM” Avni Sahiti , xhaxhai i cili ka përfunduar i lënduar nga vërshimet .

13942317_1412121482136481_630668973_n

13942332_1412121468803149_434346952_n

13933569_1412121362136493_2081523983_n

Comments