Ja deri kur në Maqedoni do të jetë moti i ligë?

132
Në Maqedoni ende po mbizotëron një mot i ligë. Në orët e para të mëngjesit ka vazhduar koha jostabile, ndërsa më e theksuar është në rajonin e pjesës lindore,  transmeton Zhurnal.
Pasdite pritet që të mbizotëroj mot jo stabil në Maqedoni me kushte të reshjeve të shpeshta të shiut në rajonin perendimorë si dhe në rajonin jug-perendimorë.
Në orët e mbrëmjes do të ketë përkohësisht një qetsim të kohës. Përsëri temperatura maksimale do të lëviz prej 28 deri 31 gradë celsius, që do të thotë që në Maqedoni moti do të jetë i ngroht.
Comments