Ja si duket prej brenda selia e VMRO-DPMNE-së

133

138

Shërbimet e huaja në mënyrë ekskluzive ju çuan në oborrin luksoz të VMRO-DPMNE-së: partia më e pasur me votuesit më të varfër në Evropë, transmeton TetovaSot.

Luks, ornamente, lustera prej kristali, kamina në selinë e VMRO-DPMNE-së, luks i vërtet dhe kiç mund të shihet nga fotografitë e shpërndara në Facebook.

%d1%81%d1%811%d1%81%d1%81%d1%81%d1%811%d1%81%d1%8110

Comments