Ja si ka ndryshuar ish ushtari i UÇK-së, Xhafer Kadiri

388

Image result for Ja si ka ndryshuar ish ushtari i UÇK-së, Xhafer Kadiri

 
Mjafton një shkrepje fotografie në një moment të caktuar dhe mund të të bëj të përjetshëm raporton Faktiditor.Nëpërmjet saj pra fotografisë mund të kujtojmë figura dhe momente të ndryshme nëpër kohë.Por shpesh njerëzit janë kurioz të dijnë dicka më shumë për personazhët e atyre ngjarjeve të regjistruara.Janë kuriozë madje të dijnë nëse ata jetojnë akoma, ku ndodhen dhe me cfarë veprimtarie merren ata.Një moment i tillë është edhe me një ish ushtar të lirisë, një simbol i luftës clirimtare .
Nëpërmjet fotos mund të vërreni ndryshimin e ish ushtarit të UÇK-së, Xhafer Kadiri, fotografia e të cili kishte bërë jehonë të madhe në mbarë trojet shqiptare. Kadiri sot është fermer i suksesshëm ./Faktiditor/.

Comments