Në Gostivar, një 47 vjeçar abuzon seksualisht me mbesën

189

Një 43 vjeçar nga Gostivari, të enjten rreth orës 19 e 50 minuta në Sektorin për Punë të Brendshme në Tetovë ka denoncuar se vëllai i tij 47 vjeçar seksualisht e ka shqetësuar vajzën e tij të mitur, përndryshe mbesë e të denoncuarit. I denoncuari rreth orës 20:15 minuta është privuar nga liria dhe është mbajtur në stacionin policor për zbardhjen e rastit.

Comments