SHBA: Goditet “Cosa Nostra”, arrestohen 46 anëtarë

342

Nga sa raportojnë mediat amerikane të arrestuarit janë pjesë e familjeve mafioze Genovese, Gambino, Luchese dhe Bonanno, pjesë e “Cosa Nostra”.
Mediat amerikane shkruajnë se mes të arrestuarve është dhe ish-kreu i mafias në Filadefia, Josef Merlino, i cili së bashku me Eugene O’Nofri dhe Pasquale Parello dyshohet se janë supervizorët e këtij grupi.
Sipas FBI-së, ky operacion është ekzekutuar pas disa vitesh hetime e ka përfshirë të gjithë territorin e brigjeve lindore të Shteteve të Bashkuara të Amerikës.
Të arrestuarit rrezikojnë deri në 20 vite burg.
Comments