Një furgon me targa italiane ka shpërthyer duke marë zjarr, pikërisht [ranë Urës së Morovishtës në magjistralen Strugë – Dibër.

Dyshohet se furgoni ka shpërthyer si pasojë e lëndës djegëse gazit, me të cilën ka funksionuar. Nga ky aksident nuk ka pasur viktima në njerëz, por tymi dhe flakët që kanë kapluar automjetin për disa orë kanë penguar zhvillimin e lirë të komunikacionit.

Autoritetet përgjegjëse kanë dalë në vendngjarje për të ndërmarrë masat e nevojshme,transmeton Drini.mk