Zhelinë, sulmohet 37 vjeçari në vendin e punës nga një 47 vjeçar

204

Dje (19-janar) në orën 09:00, 37-vjeçari I.F. nga Tetova në SPB Tetovë ka raportuar se një ditë më parë rreth orës 11:30, në ndërmarrjen ku ai punonte në Zhelinë të Tetovës, është sulmuar fizikisht nga 47-vjeçari Sh.H., gjithashtu nga Tetova, përndryshe punonjës tek e njejta kompani. Po merren masa për zbardhjen dhe dokumentimin e rastit, pas së cilës kundër Sh.H. do të përgatitet parashtresë përkatëse.

Comments