Abdyladi Vejseli uron 28 Nëntorin: Përgjithmonë qoft Shqipëria

183

Kryetari i PPD-së, z.Abdiladi Vejseli ju uron 28 Nëntorin – Ditën e Flamurit gjithë shqiptarëve kudo që ndodhen. Urime Shqipëri, Kosovë, Iliridë, Çamëri, Preshevë, Ulqin, Plavë e Guci.

28 Nëntori i vitit 1912, është Dita e Pavarësisë së shteti të parë Shqiptarë, dhe njëherit është dita më e rëndësishme në historinë e kombit tonë.

Në këtë ditë duhet tu perkulemi me gjithë nderin dhe respektin, atyre qe sakrifikuan cdo gje nga jeta e tyre, për ta parë kombin dhe atdheun e tyre të lire dhe të përparuar. Shqiptarët kanë ditur gjithnjë të bëjnë zgjidhjen e duhur në momentet vendimtare, shpresojmë që edhe këtu në Maqedoni do të marrim fatin në duart tona për një jetë më të mirë.

Rroftë Shqipëria, Rrofte Flamuri Kombëtarë, Rroftë Atdheu.

Comments